14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması
28 Eylül 2022

14 Mart Tıp Bayramı; Merkez, Kaynarca, İstasyon, Kurtköy, TRSM binalarımızdaki personellerimizin ve Pendik Belediye Başkanımız Sn. Ahmet CİN, İlçe Müftümüz Sn. Musa BİLGİÇ, Pendik Sağlık Hizmetleri Destek Derneği Başkanı Sn. Müslüm ŞAHİN’in Video Konferans sistemi üzerinden katılımı ile yapıldı.
       Günün önemine binaen Başhekimimiz Dr. Salih ÇALIK tarafından konuşma yapıldı. Başhekimimiz konuşmasında; sağlığın önemini, sağlık çalışanlarının kurtuluş savaşında cephede bugün ise pandeminin ön saflarında mücadele ettiğini, pandemi esnasında kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ile halkın birlikte mücadele etmesi gerektiğinin önemini vurguladı.
          Pandemi sürecinde hastanemize ve çalışanlara desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanlığı olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve gönüllü yardımseverlere teşekkür etti.
         14 Mart Tıp Bayramı’nın kutlamasına video konferans sistemi ile katılan Belediye Başkanımız Ahmet CİN, yeni hastane binamızın yapılması için gerekli desteği sağlayacağına dair söz verdi ve çalışanlarımızın bayramını kutladı.
         İlçe Müftümüz Musa BİLGİÇ Tıp Bayramını kutlayarak, pandemi sürecinde hayatlarını kaybeden sağlık çalışanları başta olmak üzere vefat edenler için dua etti.
Tüm birimlerimizde 14 Mart Tıp Bayramı  pastası kesildi ve ikramlar servis edilerek tıp bayramı kutlandı.