İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı
17 Kasım 2021

İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

Oya KÖMÜRCÜ

1973 yılında Ardahan/Hanak’ta doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Hanak’ta tamamladı. İstanbul Kartal Ticaret Meslek Lisesi (Muhasebe),
Gazi Üniversitesi Kırşehir Meslek Yüksek Okulu Önlisans, (İktisadi ve idari Programlar bölümü Muhasebe Programı),
Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Lisans (İşletme) programından mezun oldu. İstanbul Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi  yüksek lisans programını bitirdi. Meslek hayatına 1993 yılında, İstanbul Pendik Devlet Hastanesi’nde göreve başladı. 1996-1997 yıllarında Kırşehir İli Devlet Hastanesinde çalıştı. 1998 –Yılında İstanbul Pendik Devlet Hastanesinde tekrar göreve başladı. 2000-2012 yılına kadar burada satın alma birimlerinde Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2004 Yılında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Mali Şube Satın alma biriminde (3 Ay) çalıştı. 2004 yılından itibaren Müdür yardımcısı olarak çalıştı.  2012 yılından itibaren İstanbul Pendik Devlet Hastanesi’nde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.