İstanbul Pendik Devlet Hastanesi

Oya KÖMÜRCÜ

İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

Özgür ÖZMEN

1973 yılında Ardahan/Hanak’ta doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Hanak’ta tamamladı. İstanbul Kartal Ticaret Meslek Lisesi (Muhasebe),
Gazi Üniversitesi Kırşehir Meslek Yüksek Okulu Önlisans, (İktisadi ve idari Programlar bölümü Muhasebe Programı),
Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Lisans (İşletme) programından mezun oldu. İstanbul Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi  yüksek lisans programını bitirdi. Meslek hayatına 1993 yılında, İstanbul Pendik Devlet Hastanesi’nde göreve başladı. 1996-1997 yıllarında Kırşehir İli Devlet Hastanesinde çalıştı. 1998 –Yılında İstanbul Pendik Devlet Hastanesinde tekrar göreve başladı. 2000-2012 yılına kadar burada satın alma birimlerinde Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2004 Yılında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Mali Şube Satın alma biriminde (3 Ay) çalıştı. 2004 yılından itibaren Müdür yardımcısı olarak çalıştı.  2012 yılından itibaren İstanbul Pendik Devlet Hastanesi’nde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.
20/01/1976 tarihinde Kastamonu'da doğdu. İlkokulu Kastamonu/Devrekani İlçesi'nde, Ortaöğrenimi İstanbul Kartal Anadolu İmam-Hatip Lisesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde Lisansını, Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi bölümünde Yüksek Lisans programını, tamamlayarak mezun oldu. Memuriyet'e 2004 yılında Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başladı, 2015 -2017 yılları arasında İl Sağlık Müdürlüğü'nde, 2017 Mart-Aralık ayları arasında Pendik İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görev yaptı. 01/12/2017 tarihi itibarı ile İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak Pendik Devlet Hastanesi'nde görevini sürdürmektedir.